I'm afraid of no ghost!

Gepubliceerd op 10 januari 2023 om 20:58

Goedenavond allemaal,

 

Tijdens Kerst 2022 zijn we weer een leuk bordspel rijker geworden namelijk: Spokenchaos. Een spel waarin je doel is om jouw spoken door een lobby te verplaatsen zonder dat ze door het sleutelgat ontdekt worden. Mijn kinderen vinden dit een geweldig spel en ik ook :)

Het paniekerige spook wat je hieronder ziet is het eindresultaat en geïnspireerd door vele malen spokenchaos met m'n kinderen spelen. 

Om nog even terug te komen op de Sketchboard Pro die ik onlangs heb aangeschaft. Ik heb deze nieuwe aanwinst de afgelopen dagen goed uit kunnen proberen en mijn conclusie is dat het een geweldig product is. Het werkt erg prettig met de makkelijk verstelbare poten en is veel beter voor mijn houding tijdens het tekenen :) 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.