Super Show

Gepubliceerd op 20 januari 2023 om 16:10

Hoi allemaal,

 

Vandaag moest ik opeens denken aan een oude televisie show eind jaren 80 begin jaren 90: The Super Mario Super Show. 

Dit was een serie die ik zelf in de lunchpauze vaak keek met vriendjes toen ik nog in groep 3 zat. Ik moest hier aan denken omdat m'n jongste zoon nu in groep drie zit en net als z'n pa ontzettend veel van Nintendo spelletjes houdt. Alleen ben ik op de 8-bit Nes begonnen en hij op de Nintendo switch, subtiel verschil😂. Leuk om te zien dat de geschiedenis zich herhaalt. 😁

zo had ik vandaag wat tijd vrij gemaakt om 1 van de kinderen van Bowser te maken: Roy Koopa en dit is het eindresultaat:

Het lijkt me een leuk idee om alle kids van Bowser uit te werken. Hopelijk kan ik in de nabije toekomst nog een aantal uitwerken. Fijn weekend peeps! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.