Druk, druk, druk :)

Gepubliceerd op 20 september 2023 om 23:44

Nieuw Logo en Unieke Opdrachten

Tijd voor een frisse start! Zoals je kunt zien heb ik een nieuw logo ontworpen voor mijn website. Daarnaast neem ik je graag mee op een reis langs twee te gekke opdrachten: superhelden maken voor 40-jarige mannen en het maken van een grappige karikatuur.

 

Superhelden en Een Karikatuur: Mijn Kunstige Avonturen

Mijn creatieve reis nam een boeiende wending met opdrachten om superhelden te creëren voor mannen die de grote 4-0 bereikten. Op dit moment heb ik de eerste van 4 voltooid en ga snel weer verder aan de slag met de volgende. Helaas kan ik het resultaat niet delen. Aangezien deze persoon het kado nog niet heeft ontvangen.

Daarnaast heb ik een karikatuur gemaakt die niet alleen de gelijkenis vastlegt, maar ook de humor en persoonlijkheid van deze persoon laat zien:

Blijf Me Volgen op Dit Avontuur

Dit is nog maar het begin! Blijf me volgen op sociale media en ontdek mijn nieuwste creatieve uitspattingen. Dank je voor jullie steun en samen maken we van elke dag een kunstwerk vol glimlachen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.